Doelstelling

Doelstelling


Ons doel is in hoofdzaak opkomen voor de belangen van huurders van Waterweg Wonen (wawo) in de wijk Muwi 1 het gebied tussen de van Hogendorplaan, Lobeliastraat, Kethelweg en de Meidoornstraat.

Ons hoofddoel is het netjes houden van de wijk, goed onderhouden nette huizen, schone- en goed onderhouden portieken, balkons, kozijnen, struiken en trottoirs. Wij willen een leefbare- en veilige wijk. Muwi 1 heeft 634 woningen waarvan 124 laagbouwwoningen (31 blokken van 4) en 510 portiek woningen verdeeld over 84 portieken van 3 of 4 verdiepingen.
De bewonersvereniging bestaat uit een wisselend aantal vrijwilligers van verschillende nationaliteiten en we nodigen een ieder in onze wijk uit mee te praten en te denken over wat er nodig is om onze wijk netjes en leefbaar te houden.

Ook als u meer op de hoogte gehouden wil worden of alleen maar kennis wil maken neem gerust contact met ons op.

Hoe groter de groep van meedenkende bewoners, hoe beter dienen wij het algemene belang.
Het opkomen voor belangen kan vertaald worden in het adviseren van Waterweg Wonen over bijvoorbeeld het geplande onderhoud, servicekosten en projecten aangaande de leefbaarheid in de wijk.
U kunt bij ons terecht met allerlei suggesties en vragen aangaande de wijk, de leefbaarheid, de veiligheid, de uitstraling van de wijk, hulpverlening, misstanden, eenzaamheid, financiƫn en voor opfleur acties of kleine evenementen.
In het geval dat wij er zelf niets mee kunnen doen, verwijzen wij u vrijwel altijd naar de juiste persoon of instantie. Wij beschikken over een groot netwerk van contacten.