oktober


Woensdag 4 oktober


Vandaag mooi weer. We zijn met zijn vieren en we zijn weer weer lekker bezig geweest. Flink veel gedaan dus een hoop snoei afval.Alles netjes opgeruimd en afgevoerd naar Irado.

Woensdag 11 oktober

Vandaag de grootste ergernis van bewoners in onze wijk aangepakt. Dit is de oneindige stroom van vuil naast de containers.  Omdat het er al weer meer dan een week ligt en de buitenbeter app blijkbaar niet goed werkt, hebben wij het dan maar weer opgeruimd. Een ritje door de wijk en alles weer naar Irado afgevoerd. Het is weer netjes voor zolang als het duurt. Verder nog even bezig geweest met de bosmaaier al met al is er zichtbaar weer een hoop verbeterd.

Zaterdag 28 oktober

Vandaag is het slecht weer en de opkomst is erg mager er zijn slechts twee wijkkanjers komen opdagen.

Toevallig had iedereen andere afspraken. We hebben ons toch nuttig gemaakt in de buurttuin.  Over een maand moet hier een buurtfeestje gaan plaatsvinden dus de tuin moet er wel een beetje netjes uitzien. Het was voor twee man toch wel wat meer werk dan gedacht maar het ziet er uiteindelijk allemaal weer keurig uit. Ook hebben we de tijd besteed aan het vormgeven van een draaiboek voor het feestje. Al met al toch weer een zeer nuttige dag.