Februari 2023

Zaterdag 4 februari


Vandaag was het Qua weer niet zo een goede dag. We hebben de klusdag zo lang mogelijk uitgesteld maar uiteindelijk bleef het weer slecht.

Dat heeft geen weerslag gehad op de inzet van de wijkkanjers want we waren ondanks het weer met zijn zessen. Twee wijkkanjers hebben de wijkbrievenbus opgehangen en de rest heeft een tuin in de Meidoornstraat aangepakt. We waren zeiknat van de regen maar de klussen zijn geklaard.

Woensdag 8 februari

In tegenstelling tot vorige week de meest schitterende dag. Volop zon en een lekkere 6 graden. Vandaag papier prikken met z'n allen. Papier prikken is tegenwoordig met een grijper en ondanks dat er heel wat organisaties zijn die in onze wijk "prikken" was onze opbrengst met de 6 wijkkanjers toch vuiniszakken vol met troep. De wijkkanjers wonen zelf in de wijk, dit in tegenstelling tot de mensen van andere organisaties en zijn dus super gemotiveerd waardoor zij ook de troep dieper in de bosjes op ruimen. Niet alleen papier blikjes en flesjes maar ook heel veel groter afval onder andere puin en stenen hebben we opgeruimd. Het was weer een geslaagde dag.

Dinsdag 14 februari

Weer een hele mooie dag en ook nog Valentijn. Het was de bedoeling om te gaan snoeien in de Meidoornstraat maar de werkzaamheden zijn ook afhankelijk van hoeveel Wijkkanjers er op de oproep reageren. Vandaag kwam Ludia langs om kennis te maken en kwam Chantal langs om te zeggen dat er iets was tussengekomen. Willem wilde komen maar wist niet of hij op tijd zou zijn vanwege een afspraak met Ziggo waardoor we vandaag met 4 Kanjers aan de slag zijn gegaan op een andere lokatie dan gepland. Willem was net op tijd om mee te werken en gelukkig maar want het was best wel weer een hele Klus maar weer een zeer bevredigend resultaat.

Zaterdag 25 februari

Weer een mooie dag en weer is de buurt een beetje mooier geworden, Vandaag hebben Chantal , Martin, Ton, Roland en Ron weer een tuintje aangepakt. Er is jaren aan vuil verwijderd uit de dichte begroeiing van kinderspeelgoed tot tapijten en alles er tussen in. Het hele assortiment snoeigereedschap is er aan te pas gekomen maar het ziet er wel weer schitterend uit.